www.starc.se
Valutor:
mode på nätet,kläder online,dam kläder,herr kläder,barn kläder
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Hemsida RETURNS

Vi garanterar att återbetala några objekt du inte är helt nöjd med när du kommer tillbaka till oss i oanvänt och säljbart skick inom 14 dagar efter mottagandet. Återbetalning kommer att vara på det ursprungliga inköpspriset exklusive den initiala leveransavgift och kommer att göras till den ursprungliga betalningsmetod. Om ersättningsvaror krävs bör dessa åter beställas direkt från vår hemsida som ersättning inte automatiskt kommer att skickas.

För information om återbetalningar, se våra allmänna Condititons

Avkastning genom Post

Returnera en produkt (er) till oss kunde inte vara enklare! Fyll bara i informationen återgår nedan och skicka den tillbaka till oss. Se dig objektet (s) är säkert förpackade och korrekt märkta. Bifoga objektet (s) med dina slutförda avkastning bildas i leveranspåsen. Om du har några frågor, kontakta oss via e-post på service.aline@hotmail.com och vi kommer gärna att hjälpa till.

Internationella Kunder

Följ avkastningen per post instruktionerna ovan och returnera paket med hjälp av din lokala posttjänster till adressen på baksidan av din försändelse meddelande. Du kommer att ansvara för kostnaden för att returnera varan (s) till oss. Behåll ett kvitto enligt tills återbetalningen har behandlats.

Fri retur till Store

Om du har betalat för din beställning med ett kredit- / bankkort eller en Footasylum presentkort, kan du återställa för att någon Footasylum butik för ett utbyte eller återbetalning inom 14 dagar. Kom ihåg att ta försändelsen Meddelande med dig som inköpsbevis tillsammans med kortet du betalat med. Kortinnehavaren måste vara närvarande. Du behöver inte en avkastning godkännandenummer för att återvända till butiken.

Observera att eBay order och order som betalas av PayPal inte kan returneras för att lagra och måste returneras per post efter ovanstående procedur.

RETURER för produkter köpta i STORE

Vår returpolicy visas tydligt i kassan punkt och upprepas på kvittot.

Alla returer som köps i butik måste returneras för att lagra och inte till vårt huvudkontor

Om du inte är helt nöjd med ett köp du gjort i en av våra butiker, vänligen returnera varorna tillbaka till butiken inom 14 dagar efter köpet. Förutsatt att varorna är i oanvänt och säljbart skick och du har ett giltigt kvitto eller inköpsbevis, vi är glada att kunna erbjuda ett utbyte eller ett presentkort som kan användas när som helst under de närmaste 12 månaderna.

Men vi inte erbjuda återbetalning för produkter köpta i våra butiker om objekten är felaktig. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

tillbaka
Hem     Kontakta oss     Webbkarta     Sekretesspolicy     Frakt & Retur     RSS
Copyright © 2020 www.starc.se